Sven

Sutor Omnia

De Schoenmaker die u
bij uw leest houdt!

Ouderen Coach

Uw administratie
weer geheel op orde!

Ondersteuning
voor bedrijven

Bedrijfsondersteuning
in de breedste zin van het woord.

Uw eigen website

Voor particulier en
de kleine ondernemer

Sutor Omnia - Websites

Wilt u een nieuwe website laten maken of uw bestaande website in een nieuw jasje steken? Speciaal voor de kleine ondernemer, vereniging of particulier biedt Sutor Omnia u de kans een betaalbare eigen website te hebben. Zoals u op deze site kunt zien zijn hebben de drie verschillende diensten van Sutor Omnia een geheel eigen uitstraling. Die eigen uitstraling is er ook voor uw website. Wij geven advies en informatie over de verschillende soorten websites en hun mogelijkheden.

Afhankelijk van uw wensen kunnen we u al aan website aanbieden voor € 279,00 (incl.BTW). De websites zijn onderworpen aan de nieuwste technieken waardoor ze zich automatisch aanpassen aan het schermformaat van PC, laptop, tablet of smartphone.

  • Photo 1
  • Photo 2
  • Photo 3

Heeft u interesse in een website?

Maar weet u niet wat er op u afkomt of wat er allemaal te koop is.
En weet u niet hoe dit werkt en of u dit wel kunt beheren.

Misschien vindt u het allemaal maar omslachtig of te kostbaar en denkt u: Dat is niks voor mij.

Wij kunnen u hierbij helpen. Wij spreken uw wensen met u door en adviseren u in uw keuze. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Wat hebben we u te bieden:

Person 2

Uitgebreide keuze

Uw eigen huisstijl

U kunt kiezen uit verschillende ontwerpen. Uw website passen we aan op uw huisstijl, identiteit en wensen.

Person 1

Uitstekende weergave

Responsive ontwerp

Kies voor een responsive ontwerp en u bent verzekerd van een uitstekende weergave op PC, laptop, tablet of Iphone.

Person 3

Site in eigen beheer

C M S

Met een Content Management systeem kunt u uw site zelf op eenvoudige wijze beheren, aanpassen en onderhouden.

Person 4

Keuzes in pakketten

Bepaal zelf de kosten

U bepaalt zelf wat uw website gaat kosten. U kunt kiezen uit verschillende pakketten. Klik hier voor de mogelijkheden.

Hoe gaat dit alles in zijn werk en wat mag u verwachten?

De eerste stap is het bekijken van uw wensen, het vastleggen van het doel en/of betekenis van uw website, en wat deze daarvoor moet kunnen. Op basis van deze informatie kijken we vervolgens welk pakket het beste bij uw wensen past. Hierna gaan we op zoek naar een bij uw smaak en onderwerp passende template.


Hoe uitgebreid wilt u de website hebben, ze zijn er in alle soorten en maten. Een "gewone" eenvoudige website, zonder verdere toeters en bellen maar gewoon duidelijk, to-the-point. Of juist één met heel veel mogelijkheden. Het maakt niet uit! Bij iedere wens past een pakket. Sutor Omnia zorgt ervoor dat uw website aan uw verwachtingen voldoet.

Heeft u nog geen domeinnaam voor uw website, dan kijken we samen welke naam of namen er beschikbaar zijn. Vervolgens zorgen wij voor de registratie. Heeft u al wel een domeinnaam voor uw website, dan zorgen wij ervoor dat deze meeverhuist naar de nieuwe website. Mocht u nog een andere domeinnaam erbij willen hebben, dan kan dat ook. Wij zorgen ervoor dat al uw domeinnamen naar één site worden doorgelinkt.


Heeft u al wel een naam voor uw website, maar heeft u liever een andere domeinnaam, ook dat is mogelijk. Wij adviseren wel om uw oude naam ook intact te laten en door te linken. Zo weten mensen die uw site eerder hebben bezocht u toch te vinden en u voorkomt dat een ander bedrijf (waar u niet mee gelinkt wil worden) met uw naam en goede reputatie aan de haal gaat. De kosten van een extra domeinnaam bedragen vaak niet maar dan 10 euro per jaar.

Natuurlijk voldoet uw nieuwe website ook aan de technische eisen van vandaag. Uw website moet voor elke bezoeker, altijd en overal op de meest gebruikersvriendelijke manier beschikbaar zijn. Of het het nou een PC, laptop, tablet of smartphone betreft. En dat kan met een responsive ontwerp.


Een responsive ontwerp is meer dan alleen wat verkleinen. Een responsive website zorgt ervoor dat uw website op alle schermen een optimale weergave heeft en leesbaar is. Dus om de groep potentiele klanten optimaal te kunnen benaderen is een absoluut perfecte weergave van uw website op juist deze afwijkende schermformaten onmisbaar. Deze techniek checkt voordat de website wordt geopend, met welk schermformaat hij te maken heeft.

Afhankelijk van uw wensen kiest u het pakket wat het best bij u past. Het kleinste pakket is een website die al goed voldoet met maximaal 5 pagina's. De meest uitgebreide heeft meer dan 10 pagina's. Verdere verschillen in de pakketten zijn het aantal foto's wat in de site wordt verwerkt, het aantal web (antwoord)formulieren, wel of geen ontwerp van een logo etc.


Indien u een pakket kiest met CMS (content management systeem), kunt u in eigen beheer uw website aanpassen. Zo kunt u zelf nieuwe pagina's en afbeeldingen toevoegen en eventueel teksten aanpassen. Het actueel houden van uw website is op die manier erg eenvoudig.

Een website helemaal naar uw stijl en smaak, en die past bij uw organisatie en doelgroep. De grafische vormgeving van een website is een vak apart. Over de hele wereld zijn er vele experts die de prachtigste design websites creëren. Een deel van al die kennis en creativiteit wordt aangeboden in de vorm van templates. Een template is eigenlijk een zo goed als volledige website zonder daadwerkelijke inhoud.


Om u uiteindelijk een zo variabel mogelijk aanbod te doen, kiezen wij voor de rijkdom van de duizenden design templates die worden aangeboden en kopen deze voor u in. Op die manier kiest u altijd een website die bij u en uw organisatie past. De keuze van uw template is een belangrijke stap in het proces en zeer bepalend voor het eindresultaat.

Naast de layout en vormgeving zijn de tekst en met name de afbeeldingen die worden gebruikt bepalend voor de totale aanblik van je website. Dit wordt ook wel de content genoemd. Letterlijk betekent dit: De aangeboden informatie – de inhoud – van een website.


U levert zelf de informatie (teksten en afbeeldingen) aan welke op uw website wordt vermeld. Samen lopen we die teksten dan nog even door om te kijken of alle info erin is verwerkt die nodig is. De foto's die u aanlevert worden door ons mogelijk nog licht bewerkt zodat ze de meest optimale weergave bieden op de website. Deze foto's worden op elkaar afgestemd wat betreft sfeer, uitsnedes, kleuren, etc.

Indien u een pakket kiest met CMS (content management systeem), kunt u zelf elementen van uw website gaan beheren. Zo kunt u zelf nieuwe pagina's en afbeeldingen toevoegen en eventueel teksten aanpassen. Het actueel houden van uw website is op die manier erg eenvoudig.


Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft, en de inhoud in een vaste lay-out wordt gepresenteerd aan bezoekers. U ontvangt bij uw nieuwe website uw eigen inloggegevens, waarna u zelf de inhoud van de site aan de gang kunt.

Het eind is in zicht. Samen hebben we de inhoud en vormgeving van de site bepaald. De website is gevuld en u bent tevreden met het resultaat. Eventueel krijgt u krijgt nog een korte handleiding bij de site. Bijvoorbeeld voor het maken van blog-berichten op je website, of andere kleine aanpassingen die u zelf kunt doen.


Maar een goede website is nooit af! Uw website is een tijdje in de lucht en nu wilt u wat teksten aanpassen of een actuele foto plaatsen. Immers, hoe actueler de inhoud, des te beter je website! Verder kan het zijn dat er door de fabrikant een update van uw template beschikbaar wordt gesteld. Geen probleem! In het onderhoudspakket dat u afsluit zijn naast de jaarlijkse hostings- en onderhoudskosten, ook deze kleine aanpassingen inbegrepen.

Onderstaande websites hebben we eerder gemaakt:


Testimonial 1
BAKKERTJE VERWEN

Bakkertje Verwen, uw thuisbakker aan huis. Zelfs op zondag.

Testimonial 2
PEDICURE CLAUDIA

Pedicure en voetverzorging Claudia - De kortste weg naar gezonde voeten.

Testimonial 3
K•EPL•R

K•EPL•R een Classic Rock Project dat oude songs doet herleven!

Testimonial 4
LON'S ART

In ontwikkeling, een site voor een creatieve beeldende kunstenares!

Contact Formulier

* (Verplicht veld)
Ogenblik geduld aub

Bel: 06 47 19 19 10